Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

"Μελισσοκομική Επιθεώρηση"



Την Δευτέρα το πρωί ο ταχυδρόμος μου παρέδωσε το περιοδικό "Μελισσοκομική Επιθεώρηση" (να είμαι ειλικρινής το περίμενα πως και πως γιατί με είχε ενημερώσει τηλεφωνικά και μου ζήτησε την άδεια μου ο Αλέξανδρος Παπαχριστοφόρου, ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό, ότι θα ήθελε να γράψει για μένα και το ιστιολογιο μου σε μια στήλη του τεύχος Ιούλιος - Αύγουστος 2010).



Ενώ ξεφύλλιζα το περιοδικό (που το κάνω πλέον εδώ και πάνω από μια δεκαετία) στις σελίδες 282-284 έπεσα πάνω στο άρθρο "Η Μελισσοκομία στο Internet".



Συνάντησα και τους γνωστούς μου συναδέλφους (και πολύ καλούς μου facebook friends) Χρήστο Μεντεσίδη και Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο με τα δικά τους ιστιολόγια (Kavala's Bees και Μελισσοκομικά Φυτά αντίστοιχα) τα οποια βέβαια παρακολουθώ και το ιστιολόγιο που απλά παρακολουθώ του GrypasBees (του Ευθύμη).

Χάρηκα ιδιαίτερα που είμασταν όλοι παρέα στο άρθρο γιατί γνωρίζω πολυ καλά τα πρώτα δυο παιδιά που αναφέρω.





Θα ήθελα να ευχαριστήσω το περιοδικό "Μελισσοκομική Επιθεώρηση" και ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Παπαχριστοφόρου που μου έκαναν αυτή την τιμή!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γιάννη Καζάνη ("Κρητικά και Μελισσοκομικά") και τον Αλέξανδρο Παπαδάκη ("Γαλιφιανή Μέλισσα") που με βοήθησαν με τις τεχνικές συμβουλές τους να στήσω το ιστιολόγιο μου!

6 σχόλια:

  1. Τηλ.Μελισσοκομικής Επιθεώρησης 2392091575.
    Δίνοντας όνομα και διεύθυνση γίνεσαι συνδρομητής και σου το στέλνουν κάθε δίμηνο με το ταχυδρομείο.
    Η συνδρομή είναι 30 ευρώ το χρόνο.
    Ωραίο ιστολόγιο Λίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο!
    Πάντα τέτοια και χαρές εύχομαι.
    Δυο χρονιές είχα φέρει και εγώ μερικά μελίσσια στο χωματόδρομο απ το Νόστιμο που κατεβαίνει Μικρό Χωρίο και την μία μάλιστα είχαν βάλει πινακίδες απαγορεύεται η τοποθέτηση μελισσιών . Τα έβαλα δίπλα στην πινακίδα αλλά γκαντεμιά μόνο διακοπές έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!

    Ευχαριστώ "Agnes" και κ. Κατσαρό!

    Ναι δυστυχώς έχουμε και αυτό το πρόβλημα με τις πινακίδες!

    Φέτος σε αυτη την περιοχή που αναφέρετε κ. Κατσαρό έδωσε αρκετό μέλι ο έλατος σχέτικα με άλλα μέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που χαίρεσαι! :D Εγώ ευχαριστώ και εσένα και όλους τους υπόλοιπους που μου δίνετε ενδιαφέρουσα ύλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή